Anni Ahola

Legal Assistant

Työskentelen Legal Assistant -positiossa talomme Corporate Governance -palvelussa. Päivittäiset työtehtäväni pyörivät yhtiöiden hallinnointiin liittyvien kattavien kokonaisuuksien ympärillä. Avustan asiakkaitamme yhteistyössä juristiemme kanssa kaupparekisteri-ilmoituksissa, yhtiökokousjärjestelyissä ja monenlaisten asiakirjojen laatimisessa. Lisäksi vastaan tiimimme arjen pyörittämisestä ja hallinnollisten työtehtävien hoitamisesta itsenäisesti.

Urani Castrén & Snellmanilla alkoi assistenttiharjoittelijana elokuussa 2021, ja harjoittelujaksoni jälkeen jatkoin talossa ilta-assistenttina. Monipuoliset ilta-assistentin tehtävät syvensivät ymmärrystäni koko talon toimeksiantotöistä ja muodostivat osaamiselleni hyvän pohjan ennen kuin siirryin vakituisesti Corporate Governance -tiimiin.

Toimistotyön ohella toimin myös aktiivisesti ryhmäliikunnanohjaajana liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa ympäri pääkaupunkiseutua. Tätä samaa energiaa ja can do -asennetta pyrin tuomaan myös toimistollemme assistentin roolissani.