24.6.2021

Tesseract – Sijoituskierros

Toimimme virtuaalivaluuttojen lainamarkkinoihin erikoistuneen Tesseract Group Oy:n neuvonantajana A-sarjan rahoituskierroksessa, jossa Tesseract keräsi 25 miljoonan dollarin eli 21 miljoonan euron rahoituksen. Euroopan ensimmäistä tälle sektorille kohdistuvaa rahoituskierrosta johti lontoolainen fintech-sijoitusyhtiö Augmentum Fintech. Muita sijoittajia olivat kansainväliset pääomasijoitusyhtiöt BlackFin Capital Partners, Concentric, DN Capital, Jabre Capital Partners Family Office, LeadBlock Partners ja Sapphire Ventures. Kierrokseen osallistuivat myös Coinbase Ventures, Wintermute ja Woorton.

Tesseract on vuonna 2017 perustettu sijoitusyhtiö, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja sijoituksiin, salkunhoitoon, pääomamarkkinajärjestelyihin ja lohkoketjuteknologiaan. Yhtiö on digitaalisten rahoituspalveluiden ja sijoitusten hoidon edelläkävijä, joka hyödyntää maailman edistyneintä teknologiaa. Tesseract keskittyy korkean tuottotason ja positiivisen kassavirran sijoituksiin, ja sen hallinnoimien varojen arvo on useita satoja miljoonia euroja.

Sijoitusyhtiö Augmentum sijoittaa nopeasti kasvaviin finanssiteknologiayhtiöihin, jotka disruptoivat rahoituspalvelumarkkinoita. Yhtiö listattiin Lontoon arvopaperipörssiin vuonna 2018, ja se on ainoa Isossa-Britanniassa listattu sijoitusyhtiö, joka keskittyy finanssiteknologiaan Isossa-Britanniassa ja muualla Euroopassa.