3.11.2021

HOK-Elanto – Kodin Terra Tuusulan myynti

Avustamme HOK-Elantoa sen myydessä Kodin Terra Tuusulan liiketoiminnan Stark Suomi Oy:lle. Kaupan yhteydessä Stark ja HOK-Elanto tekivät myös paikallisen bonuspartner-sopimuksen. Kodin Terra Tuusulan henkilöstö siirtyy kaupan toteutuessa Starkin palvelukseen.

”HOK-Elanto on tutkinut pitkään eri vaihtoehtoja pääkaupunkiseudun rautakauppapalveluiden kehittämiseksi. Kodin Terra Tuusulan myynnillä ja paikallisella bonuspartner-sopimuksella pystymme tarjoamaan asiakasomistajille entistä laajemman rakentamisen tarjooman koko toimialueellamme. HOK-Elanto keskittyy strategiansa mukaisesti jatkossa ensisijaisesti ruoan ja juoman palveluiden kehittämiseen sekä kivijalassa että verkossa pääkaupunkiseudulla. Kodin Terra Tuusulassa on tehty hyvää työtä, ja haluan kiittää kaikkia terralaisia heidän panoksestaan”, HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen sanoo.

HOK-Elanto on yksi S-ryhmän suurimmista alueosuuskaupoista. HOK-Elannolla on noin 340 toimipaikkaa ja 6 000 työntekijää.

Stark Suomi Oy on Suomen johtava ammattilaisten rakennustarvikeketju, jolla on pitkäaikainen asiantuntemus suomalaisesta rakennusalasta. Stark Suomi Oy on osa tanskalaista Stark Groupia, jonka tarina alkoi jo vuonna 1868. Stark Suomi Oy:llä on noin 1 000 työntekijää ja Stark Groupilla noin 10 000 työntekijää Pohjois-Euroopassa.