17.1.2024

Biovian – Velkojen uudelleenrahoituksen hanke GeneCity-laajennuksen toteutusta varten

Avustimme Biovian Oy:ta velkojen uudelleenrahoituksen hankkeessa ja uuden rahoituspaketin saamisessa ranskalaiselta sijoitusyhtiö Eurazeolta GeneCity-rakennuslaajennuksen toteutusta varten. Paketin avulla rahoitetaan uudelleen olemassa olevaa velkaa ja rahoitetaan sijoituksia GeneCity-hankkeeseen.

GeneCity tulee tarjoamaan huippuluokan laitteistoa sekä edistyksellisiä teknologioita tukemaan kehittyneiden terapioiden lääkevalmisteiden kehittämistä, valmistusta ja testausta. Lisäksi uudisrakennukseen tulee erilliset A–D-luokkien puhdastilat sekä lääkeaineiden raaka-aineille että lääkkeiden lopputuotteiden valmistukselle. Uuden virusvektoreihin keskittyvän laitoksen rakentaminen on aloitettu syksyllä 2023, ja sen odotetaan olevan valmis vuonna 2025.

Uusi rahoituspaketti on merkittävä jatko Biovianin laajentumiselle, ja se tukee yhtiön vahvaa orgaanista kasvua. GeneCity-laajennus on strateginen siirto, jolla Biovian pyrkii vastaamaan biologisiin lääkkeisiin liittyvien laadukkaiden tuotantopalvelujen kasvavaan kysyntään ja vahvistamaan asemaansa luotettavana liikekumppanina biolääketieteen alalla.