5.1.2022

9Lives Group – Stella Kotipalvelut Oy:n osto

Avustimme ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoavaa 9Lives Group Oy:tä sen ostaessa Stella Kotipalvelut Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on 9Livesin strategian ytimessä, ja sen taustalla vaikuttavat muun muassa sote-uudistus sekä väestön ikääntymisen megatrendi.

”Stella on kotihoidon ja henkilökohtaisen avun yksi johtavista toimijoista Suomessa. Yhdistämällä voimamme ja osaamisemme saamme entistä vahvemman jalansijan markkinoilla sekä kattavamman palveluverkon ja pystymme tarjoamaan laadukasta ja monipuolista hoivaa lähellä asiakasta kilpailukykyisesti. Lisäksi suomalaisomisteisena ja yrittäjävetoisena toimijana pystymme reagoimaan markkinamuutoksiin nopeasti, asiakaslähtöisesti ja luotettavasti”, sanoo 9Livesin toimitusjohtaja ja omistaja Markus Ulfstedt.

9Lives on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Sen ambulanssipalvelujen asiakkaita ovat julkiset toimijat sekä hoitolaitokset. Yhtiö on myös viime vuosina tullut tunnetuksi koronatestauksesta. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 20 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on 800 henkeä.

Stella Kotipalvelut Oy on kodinhoitopalveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 24 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 1 600 henkeä, joista 520 on vakituisia työntekijöitä.