28.6.2024

Women in Business Law Awards: Castrén & Snellman on Diverse Women Lawyers National Firm -palkinnon voittaja

Castrén & Snellmanin työ tasa-arvon ja monimuotoisuuden edistämiseksi asianajoalalla on jälleen kerran saanut tunnustusta Women in Business Law Awards EMEA 2024 -kilpailussa, jossa toimistomme on valittu toista kertaa peräkkäin Diverse Women Lawyers National Firm palkinnon voittajaksi. Viime vuonna Castrén & Snellman valittiin kilpailussa myös Pohjoismaiden parhaaksi asianajotoimistoksi.

Women in Business Law Awards nostaa esiin asianajotoimistojen innovatiivista ja edistyksellistä monimuotoisuustyötä sekä naisjuristien uraauurtavimpia saavutuksia.

Olemme valtavan ylpeitä saavutuksistamme ja siitä, että jatkuva työmme sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden edistämiseksi saa tunnustusta. Osana yhdenvertaisuustyötämme olemme muun muassa jatkaneet monimuotoisuuskoulutusten toteuttamista koko henkilöstöllemme, ja kaikki uudet työntekijämme saavat monimuotoisuusperehdytyksen.

Women in Business Law Awards EMEA -kilpailu toteutetaan yhteistyössä IFLR:n, ITR:n, Managing IP:n, Benchmark Litigationin ja Euromoney Legal Media Group Expert Guidesin kanssa, ja siinä arvioidaan kattavasti koko asianajoalan parhaita käytäntöjä. Hilma-Karoliina Rozell ja Piia Raappana Immateriaalioikeudet-tiimistämme olivat paikalla Lontoossa vastaanottamassa palkinnon.

Lue lisää Women in Business Law Awards EMEA 2024 –verkkosivuilta.