16.3.2023

Tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan uuden sukupolven äänellä – C&S jakaa 40 stipendiä opiskelijoille

Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin sydän on aina sykkinyt paremmalle ja oikeudenmukaisemmalle huomiselle. 135-vuotisen historiamme aikana olemme toimineet neuvonantajina yhteiskunnallisesti merkittävissä, uraauurtavissa hankkeissa, ja olemme olleet mukana luomassa nuorille lupauksille ja vaikuttajille kasvun paikkoja.

Juhlavuotemme kunniaksi jaamme 40 Stipendiä tulevaisuudelle. Haluamme näin tukea tulevaisuutemme rakentajia myös jatkossa. 

Stipendi tulevaisuudelle on pieni kannustuksemme aktiivisille tekijöille ja toimijoille. Opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet erityistä yhteiskunnallista aktiivisuutta ja pyrkineet vaikuttamaan itselleen tärkeisiin asioihin. Heille, jotka käyttävät omaa ääntään ja ajatteluaan ja panevat itsensä likoon paremman tulevaisuuden puolesta. Heille, joita yhteinen ajaa enemmän kuin oma ja jotka paitsi haaveilevat, myös toimivat.

Etsimme tulevaisuuden menestystarinoiden kirjoittajia

Tulevaisuuden menestystarinat on aina kirjoitettu uuden sukupolven äänellä. Nyt etsimme näitä tulevaisuutemme kirjoittajia. Kuka on se oman yhteisösi tai opiskeluympäristösi aktiivi, joka ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi – ja stipendillä palkituksi? Ehkä se olet sinä itse? Kerro se meille.

Jaamme puolet stipendeistä korkeakouluopiskelijoille ja puolet yläkoulun 9.-luokkalaisille ja lukion abiturienteille. Yläkoululaisten ja lukiolaisten stipendit lahjoitetaan suoraan kouluille, jotka valitsevat stipendien saajat ilman erillistä hakuprosessia.

Korkeakouluopiskelijat voivat osallistua avoimeen Stipendi tulevaisuudelle -hakuun, joka on tarkoitettu suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleville oikeustieteen ja kauppatieteiden pääaineopiskelijoille sekä kaupallisen alan tradenomiopiskelijoille. Lopulliset valinnat tekee stipendiraati, joka käsittelee stipendihakemukset nimettömästi.

Lue lisää Stipendi tulevaisuudelle -kampanjasivultamme.

 

Castrén & Snellman on kasvava, kansainvälinen asianajotoimisto. Menestyksemme perustuu vaativien asianajopalveluiden edelläkävijyyteen yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa ja kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla. Asiakkaidemme strategisena kumppanina luomme edellytyksiä markkinaa muuttaville, kestäville menestystarinoille.