22.2.2022

Prospera Law Firm Review: Castrén & Snellmanin laaja huippuosaaminen sai tunnustusta – 13 osaamisaluetta kärkisijoilla

Suomen suurimmat asianajopalveluiden ostajat vahvistivat Castrén & Snellmanin aseman juridisen neuvonannon täyden palvelun erikoisosaajana ja vaativien asianajopalveluiden edelläkävijänä. 

Juuri julkaistussa Prospera Tier 1 Law Firm Review 2022 -asiakastutkimuksessa asiakkaat sijoittivat yhteensä kolmetoista palveluamme maamme kolmen parhaan joukkoon. Suomen parhaaksi asianajotoimistoksi asiakkaat arvioivat toimistomme viidellä osaamisalueella: Energia ja infrastruktuuri, Julkiset hankinnat, Kiinteistöala, Tietosuoja ja yksityisyyden suoja sekä Työoikeus.

”On palkitsevaa nähdä, että juridinen erikoisosaamisemme lukuisilla eri asiantuntemusalueilla saa asiakkailtamme kiitosta. Se on juridisen neuvonannon kova ydin ja antaa kipinää viedä menestyksekkäitä kumppanuuksia ja palveluitamme yhdessä eteenpäin. Haluan kiittää tutkimukseen osallistuneita asiakkaitamme tunnustuksesta ja luottamuksesta”, sanoo Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Korkeatasoisen juridisen osaamisen ja hyvien henkilökohtaisten asiakassuhteiden lisäksi asiakkaat nostivat vahvuuksiksemme myös muun muassa toimistomme vahvan brändin sekä kyvyn toimittaa suuria projekteja ja rakentaa monimuotoisia tiimejä.

Prospera Tier 1 Law Firm Review -tutkimus tehdään vuosittain. Sen kohderyhmänä ovat Suomen suurimmat juridisten palveluiden ostajat. Kyselyyn vastasi tänä vuonna yhteensä 218 yritystä. Tutkimuksessa haastatellaan yritysten juridisista palveluista päättäviä henkilöitä. Tutkimuksen toteutti tutkimusyritys Kantar Sifo 26.10.2021- 31.1. 2022.