11.7.2022

Opiskelija, sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla – vanhempien harjoittelijoiden hakumme on nyt auki!

Haemme nyt vanhempia harjoittelijoita ensi kevään harjoitteluohjelmaan, joka alkaa 2.1. ja päättyy 28.4.

Castrén & Snellman on lähes 300 hengen asianajotoimisto. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla, ja rakennamme yhdessä kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Toivommekin, että harjoittelijat jakavat kanssamme yhteiset arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – ja ylläpitävät osaltaan erinomaista tiimihenkeämme.

Tarjoamme opiskelijoille osa-aikaisia ja kokoaikaisia harjoittelupaikkoja opintojen eri vaiheisiin, ja kaikki harjoittelumme ovat palkallisia. Harjoitteluohjelmissamme lähes sata opiskelijaa tutustuu vuosittain liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen.

Avaamme elokuun aikana haut loppuihin harjoitteluohjelmiimme, jotka alkavat alkuvuodesta 2023 ja kestävät 4–12 kuukautta ohjelmasta riippuen.

Lisätietoja harjoitteluohjelmista ja työskentelystä meillä löydät Urapolku-sivultamme sekä sosiaalisen median kanavistamme. Olemme myös koonneet vastauksia yleisimpiin harjoittelujaksoja koskeviin kysymyksiin FAQ-osioon, lue lisää.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.

Tutustu harjoittelijoiden arkeen Instagram-Stooreissa!

Pääset kurkistamaan harjoittelijoiden arkeen Instagramin stooreissa seuraamalla My Week -sarjaamme. Voit myös kysyä harjoittelusta suoraan harjoittelijoilta.

Täytä hakemus vanhemman harjoittelijan tehtävään 14.8. mennessä ja tule rakentamaan kanssamme kestäviä menestystarinoita!