8.11.2022

Opiskelija, sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla ja hae kesälle 2023 nuoremmaksi tai vanhemmaksi harjoittelijaksi!

Haemme nyt harjoittelijoita ensi kesän harjoitteluohjelmiin nuoremmaksi ja vanhemmaksi harjoittelijaksi. Kesän harjoittelujakso alkaa 2.5.2023 ja päättyy 1.9.2023.

Castrén & Snellman on yli 300 hengen asianajotoimisto. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla, ja rakennamme yhdessä kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Toivommekin, että harjoittelijat jakavat kanssamme yhteiset arvot – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – ja ylläpitävät osaltaan erinomaista tiimihenkeämme.

Harjoittelussa saat kattavan kuvan, miten Suomen johtavassa asianajotoimistossa tehdään yritysjuridiikkaa, tutustut ihmisiin ja pääset kiinni monipuolisiin tehtäviin.

Oikeustieteen opiskelijana voit nyt hakea opintojesi vaiheeseen parhaiten sopivaan harjoitteluohjelmaan:

Nuoremmat harjoittelijat
Vanhemmat harjoittelijat

Lisätietoja harjoitteluohjelmista ja työskentelystä meillä löydät Urapolku-sivultamme sekä sosiaalisen median kanavistamme.

Olemme myös koonneet vastauksia yleisimpiin harjoittelujaksoja koskeviin kysymyksiin FAQ-osioon, lue lisää Urapolku-sivultamme.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen. 

 

Tutustu harjoittelijoiden arkeen Instagram-Stooreissa!

Pääset kurkistamaan harjoittelijoiden arkeen Instagramin stooreissa seuraamalla My Week -sarjaamme. Voit myös kysyä harjoittelusta suoraan harjoittelijoilta.

Nuoremmat harjoittelijat: 10.11.–11.11.
Vanhemmat harjoittelijat: 17.11–18.11. 

Täytä hakemus toukokuussa alkavalle harjoittelujaksolle viimeistään to 24.11.2022 ja tule rakentamaan kanssamme kestäviä menestystarinoita!