31.1.2017

Global Competition Review: Castrén & Snellmanin kilpailuoikeusryhmä ”ehkäpä Suomen paras”

Castrén & Snellmanin Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat -palvelu sijoittui jälleen korkeimpaan luokkaan alaa arvioivan Global Competition Review 100 -hakemiston (GCR) Suomen-painoksessa. GCR on huomioinut erityisesti palvelumme laajuuden: kilpailuoikeustiimimme on Suomen suurin, ja siihen kuuluu kolme kilpailuoikeuteen keskittynyttä osakasta, Sari Hiltunen, Anna Kuusniemi-Laine ja Hannu Pokela. Hannun hakemisto mainitsee erikseen yhdeksi alan suurimmista nimistä Suomessa.

Kilpailuoikeusryhmäämme ovat viime vuosina työllistäneet yhä enemmän oikeudenkäynnit. GCR nostaa esille raakapuujutun ja asfalttikartelliasian, jotka se arvioi Suomen merkittävimmiksi seuraamusmenettelyiksi. Molemmat ovat tällä hetkellä korkeimman oikeuden käsiteltävinä. Juristimme avustavat Valiota määräävän markkina-aseman väärinkäyttöä koskenutta päätöstä seuraavissa vahingonkorvausjutuissa.

Global Competition Review 100 arvioi kilpailuoikeuden ja kilpailun taloustieteen asiantuntijapalveluita laadullisilla tutkimusmenetelmillä. Suomalaistoimistojen sijoitukset ovat saatavilla GCR:n verkkosivustolta.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Sari Hiltunen