11.6.2021

C&S on vuoden finsifiläinen – Vastuullisen sijoittamisen yhdistys antoi toimistollemme kunniamaininnan

Vastuullisen sijoittamisen yhdistys Finsif – Finland’s Sustainable Investment Forum ry antoi Vuoden finsifiläinen -kunniamaininnan Asianajotoimisto Castrén & Snellmanille 10+1-vuotisjuhlaseminaarissaan torstaina 10.6.2021.

Castrén & Snellman sai kunniamaininnan aktiivisesta yhteistyöstä ja vaikuttamisesta.

”Haluamme edistää vastuullista ja vaikuttavaa sijoittamista ja luoda tätäkin kautta parempaa tulevaisuutta. Finsifin jäsenyys on meille hyvä tapa olla mukana vaikuttamassa tähän kehitykseen. On ilo saada tämä tunnustus toiminnastamme Finsifiltä”, Finsifin hallituksen varapuheenjohtaja ja Castrén & Snellmanin osakas Merja Kivelä kertoo.

Tänä vuonna Castrén & Snellman on muun muassa tukenut  Finsifin vastuullisen sijoittamisen oppaan 2021 toteutusta. Castrén & Snellman on lisäksi avustanut Finsifiä käytännön toiminnassa ja oikeudellisissa kysymyksissä.

Castrén & Snellman on ollut Finsifin jäsen syksystä 2015 lähtien.

Finsif on vastuullisen sijoittamisen suunnannäyttäjä Suomessa. Yhdistys edistää vastuullista sijoittamista ottamalla huomioon ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät seikat varainhoidossa ja sijoituspäätöksissä. Finsifiin kuuluu Suomessa toimivia sijoittajia, varainhoitajia ja palveluntarjoajia.