18.5.2021

C&S ehdolla Pohjoismaiden parhaaksi asianajotoimistoksi IFLR Women in Business Law -kilpailussa

Castrén & Snellman on ehdokkaana parhaaksi pohjoismaiseksi asianajotoimistoksi vuoden 2021 IFLR Women in Business Law Awards 2021 Europe -kilpailussa. Tunnustuksena toimistomme työstä paremman työyhteisön, työelämän tasapainon ja monimuotoisuuden edistämiseksi olemme ehdolla myös kolmessa muussa sarjassa:

Mentorship Programme – National Firm

Work-Life Balance – National Firm

Women in Business Law – National Firm

Iloksemme Castrén & Snellmanin osakas Merja Kivelä nostettiin myös ehdolle vuoden pääomamarkkinajuristiksi. IFLR1000-julkaisu nimesi Merjan äskettäin yhdeksi vuoden 2021 naisjohtajista.

Women in Business Law Europe -palkinnot myönnetään tunnustuksena liikejuridiikan edelläkävijöinä ansioituneille naisille ja asianajotoimistoille, jotka ovat kehittäneet edistyksellisimpiä hankkeita monimuotoisuuden ja inkluusion parantamiseksi Euroopassa. Voittajat julkistetaan 24.6.2021.

Castrén & Snellmanin työ monimuotoisuuden ja työn ja vapaa-ajan tasapainon hyväksi ovat osa toimiston kattavaa vastuullisuusohjelmaa, joka eteni viime vuonna suurin harppauksin.  Toimistomme liittyi ensimmäisenä suomalaisena asianajotoimistona YK:n Global Compact -verkostoon. Ensimmäinen vastuullisuusraporttimme kokoaa yhteen toistaiseksi tehdyn työn ja asettaa vuodelle 2021 tavoitteet, jotka nostavat rimaa edelleen. Työ kaikilla yritysvastuun osa-alueilla jatkuu kuluvana vuonna. Lue uutinen ja vastuullisuusraporttimme täältä.

Katso kaikki vuoden 2021 Euroopan-sarjan finalistit täältä.