28.9.2015

Castrén & Snellmanista täyden palvelun IPR-talo: Sakari Salonen osakkaaksi, uusi IPR-suojauspalvelu käynnistyy

Castrén & Snellmanin immateriaalioikeuspalvelut täydentyvät. IPR-palveluidemme vetäjästä, counsel Sakari Salosesta tulee toimistomme osakas 1.2.2016. Samalla lisäämme palvelutarjontaamme immateriaalioikeuksien suojauspalvelut.

Uuden IPR-suojauspalvelumme vetäjäksi on nimitetty EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Nina Mikander. Tiimiämme tulee lisäksi vahvistamaan EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Katri Kiviniemi. He aloittavat työt toimistossamme 2.11.2015. IPR-asiantuntijat Nina ja Katri neuvovat asiakkaitamme tavaramerkkien ja mallioikeuksien suojaamisessa, niihin liittyvissä väite- ja valitusprosesseissa, IPR-suojausstrategioiden suunnittelussa ja konsultoinnissa sekä IPR-salkkujen hallinnoinnissa, auditoinneissa ja siirtoprosesseissa.  

Asianajaja Sakari Salonen on erikoistunut immateriaali- ja markkinointioikeuteen ja riitojen ratkaisuun. Hän on kokenut oikeudenkäyntijuristi, joka on puolustanut menestyksekkäästi muun muassa BMW:n ja Crocs-konsernin immateriaalioikeuksia. Sakari on sijoitettu Suomen IPR-asiantuntijoiden ykkösluokkaan monissa kansainvälisissä hakemistoissa.  

EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Nina Mikander tulee toimistoomme asianajotoimisto Heinonen & Co:sta, joka on maan arvostetuimpia tavaramerkkitoimistoja. Nina on tehnyt yli 25 vuoden uran immateriaalioikeuksien parissa. Heinonen & Co:ssa hän työskenteli tavaramerkki- ja mallioikeustoimintojen esimiehenä. Nina tunnetaan monipuolisena IPR-osaajana, joka hallitsee muun muassa suojausstrategiat, monikansallisten IPR-portfolioiden hallinnoinnin sekä tavaramerkkien ja mallioikeuksien rekisteröintiprosessit ja puolustamisen.  

EU-tavaramerkki- ja mallioikeusasiamies Katri Kiviniemi tulee Ninan tavoin toimistoomme Heinonen & Co:sta. Katrilla on lähes 15 vuoden kokemus immateriaalioikeuden alalta. Hän on perehtynyt erityisesti brändien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja tekijänoikeuksien suojaamiseen sekä IPR-portfolioiden hallinnointiin ja auditointeihin.

Castrén & Snellmanin immateriaalioikeuksiin erikoistuneet lakimiehet ja asiantuntijat pystyvät jatkossa tarjoamaan asiakkailleen kaikki immateriaalioikeuksien palvelut oikeuksien suojaamisesta niiden kaupallistamiseen ja puolustamiseen. Asiakaslupauksemme on tarjota innovatiivisia ja yksilöllisiä IPR-ratkaisuja.

Nimitysten jälkeen toimistossamme on kolmekymmentä osakasta ja lähes 150 lakimiestä. Yhteensä toimistossamme työskentelee noin 260 työntekijää Helsingissä, Moskovassa ja Pietarissa. 


Annamme mielellämme lisätietoja: 
Pauliina Tenhunen