17.12.2013

Castrén & Snellmanista Suomen olympiajoukkueen neuvonantaja

Castrén & Snellman toimii Suomen Olympiakomitean juridisena neuvonantajana seuraavien kolmen vuoden ajan. Yhteistyön tavoitteena on antaa Suomen huippu-urheilijoille entistä paremmat mahdollisuudet menestyä kansainvälisillä urheiluareenoilla.

”Lupaamme asiakkaillemme menestystä ja mielenrauhaa. Samaa lupaamme nyt myös Suomen olympiajoukkueelle ja sen lähipiirille. Otamme huoleksemme, että urheilusopimukset ovat kansainvälisesti korkeatasoisia, ja perehdytämme Olympiakomitean väkeä ja urheilijoita juridiikan käytännön kiemuroihin. Tuotamme myös urheilujuridiikkaan liittyvää sisältöä esimerkiksi Olympiakomitean verkkosivuille. Näin huippu-urheilijamme voivat keskittyä siihen, minkä he parhaiten osaavat, eli treenaamiseen ja kisoissa menestymiseen”, kuvaa Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen yhteistyön sisältöä.

Olympiakomitean pääsihteeri Mika Sulin on innoissaan yhteistyöstä: ”Urheilun juridiset haasteet kasvavat vuosi vuodelta. On erilaisia valmennus-, markkinointi-, edustus-, tapahtuma- ym. sopimuksia, joita niin urheilijat kuin muutkin alan toimijat yhä enemmän solmivat. Saimme nyt Olympiajoukkueen tueksi alan kovimman tekijän Suomessa. Castrén & Snellmanin osaaminen urheilujuridiikassa on todella tasokasta. Tämän yhteistyön myötä saamme erittäin tärkeää apua olympiaurheilijoille ja heidän lähipiirilleen.”

Olympiakomitean tavoitteena on nostaa Suomi huippu-urheilussa Pohjoismaiden parhaaksi seuraavan olympiadin loppuun mennessä.  Castrén & Snellmanin lisäksi Suomen Olympiakomitean uusia kumppaneita ovat Kuortaneen ja Vierumäen Urheiluopistot ja Dextra.

Lue lisää Olympiakomitean tiedotteesta.

Koko Castrén & Snellmanin henkilöstö toivottaa menestystä ja onnea Suomen urheilijoille Sotšin olympialaisiin helmikuussa 2014!

Annamme mielellämme lisätietoja:
Pauliina Tenhunen