14.12.2021

Castrén & Snellmanin joululahjoitus ja pro bono -työ tukevat erityisesti lapsia ja nuoria

Tänä jouluna haluamme tukea joululahjoituksella neljäätoista eri hyväntekeväisyyskohdetta. Henkilöstömme valitsemat kohteet auttavat ja tukevat muun muassa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia, elävää Itämerta, lasten ja nuorten mielenterveystyötä sekä syöpätutkimusta.

Lahjoituksen saaneiden joukossa on pitkäaikaisten pro bono -kumppaneidemme lisäksi muun muassa Elävä Itämeri Säätiö, MIELI Suomen Mielenterveys ry, Pelastakaa Lapset ja Syöpäsäätiö.

Työmme pro bono -kumppaneidemme kanssa on ympärivuotista

UN Global Compact -yritysvastuuverkoston jäsenenä olemme sitoutuneet sen ohjaaviin periaatteisiin, kuten ihmisoikeuksien kunnioittamiseen ja suojelemiseen. Teemme pro bono -työtä pakolaisten ja maahanmuuttajien sekä heikossa asemassa olevien lasten, nuorten, naisten, seksuaalivähemmistöjen edustajien, vammaisten ja muiden syrjintää kohtaavien vähemmistöjen hyväksi.

Neljä pro bono -kumppaniamme – Pakolaisneuvonta, Suomen Olympiakomitea, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja Punaisen Ristin Nuorten turvatalo – ovat valikoituneet näiden periaatteiden myötä. Jatkamme työtä samojen kumppaneiden kanssa myös vuonna 2022.

Voit lukea kuluneen vuoden pro bono -työstämme Pakolaisneuvonnan kanssa vastaavan lakimiehen Hanna Laarin haastattelusta. 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2022!