5.1.2016

Castrén & Snellman vuonna 2015 oikeudellisena neuvonantajana yhteensä 21:ssä pääomamarkkinoiden liikkeeseenlaskussa

Epävakaasta taloustilanteesta huolimatta Suomen listautumis-, osakeanti- ja velkakirjamarkkina jatkui vilkkaana vuonna 2015. Iloksemme liikkeeseenlaskijat ja järjestäjäpankit luottivat jälleen Castrén & Snellmanin vahvaan asiantuntemukseen: vuoden mittaan toimimme menestyksekkäästi oikeudellisena neuvonantajana kaikkiaan 21:ssä pääomamarkkinoiden liikkeeseenlaskussa.


Asiakkaamme arvostavat laajaa ja hyvin integroitunutta pääomamarkkinatiimiämme, joka on Suomen suurin. Etsimme luovasti innovatiivisia ratkaisuja, ja meillä on ollut keskeinen rooli Suomen listautumismarkkinan piristymisessä viime vuosina. Liikkeeseenlaskujen lisäksi erityisosaamiseemme kuuluvat finanssialan sääntelyneuvonta ja finanssialan transaktiot, ja meillä on pitkä kokemus myös Suomen arvopaperimarkkinoiden infrastruktuurin kehittämisestä. Olemme parhaillaan mukana laatimassa pörssilistautujille tarkoitettua Listautujan käsikirjaa.

Tiimiämme vetävät markkinoilla tunnetut pitkän linjan osaajamme Merja Kivelä ja Janne Lauha. Kuluneena vuonna saimme myös kaksi uutta senioria:


Associate-lakimiehet Hannu Huotilainen ja Silvaliisa Virri ovat erikoistuneet finanssialan sääntelyneuvontaan, ja counsel Joni Painilaisella on vankka kokemus sekä pääomamarkkinoista että yritysjärjestelyistä. Tiimiin kuuluvat myös senior associate Erika Saarela, associate-lakimiehet Niko Johansson, Erno Kaskinen ja Aksu Tuominen sekä professional support lawyer Kristina Mirtti.

Pääomamarkkinatiimimme toivottaa kaikille menestyksekästä ja vilkasta vuotta 2016!