20.9.2019

Castrén & Snellman tuo jatkoa vastuullisuusosaamiselle Kestäviä menestystarinoita -luentosarjalla

Vastuullisuudesta on tullut liiketoiminnalle elinehto ja vaikuttavuudesta menestyksen ajuri. Kestäviä valintoja vaalitaan kansainvälisenä Nollapäästöpäivänä 21.9. Castrén & Snellman täydentää vastuullisuusosaamistaan edelleen kouluttamalla yrityksen omia asiantuntijoita Kestäviä menestystarinoita –luentosarjalla.

Castrén & Snellman on vastuullisuusasioissa asianajoalan edelläkävijä, joka muun muassa valittiin ensimmäisenä asianajotoimistona mukaan WWF Green Office -verkostoon. Vastuullinen liiketoiminta on päämäärä, joka yhdistää meitä ja asiakkaitamme, ja olemme panostaneet siihen paljon. Neuvomme asiakkaitamme säännöllisesti yritysvastuu- ja compliance-ohjelmien käyttöönotossa ja olemme yritysvastuuverkosto FIBS ry:n jäsen. Vuonna 2015 liityimme Suomen ensimmäisenä asianajotoimistona vastuullista sijoittamista edistävän FINSIF – Finland’s Sustainable Investment Forumin jäseneksi. Vuotta myöhemmin liityimme myös Climate Leadership Counciliin (CLC).

Investoimalla vastuullisuusasioiden kehittämiseen, Castrén & Snellman aikoo säilyttää asemansa asiakkaiden strategisena kumppanina ja kestävien menestystarinoiden toteuttajana. Jatkoa vankalle vastuullisuusosaamiselle tuo Kestäviä menestystarinoita -luentosarja, jonka tarkoituksena on kouluttaa yrityksen omia asiantuntijoita vastuullisuuden ja vaikuttavuuden teemoista.

Ensimmäinen luento ”Vastuullisuudesta vaikuttavuuteen” kuullaan Nollapäästöpäivän aattona 20.9.Luennolla aihetta avaavat Annu Nieminen The Upright Project -yrityksestä sekä Valion lakiasiainjohtaja Saara Vahvaselkä. Luentosarja kestää syksyn 2019 ja sen aiheina ovat Yritysvastuun ABC, vastuullisen sijoittamisen perusteet ja ihmisoikeuksien merkitys liiketoiminnassa.

Kansainvälistä Nollapäästöpäivää voi seurata Twitterissä: #nollapäästöpäivä, #ZeroEmissionsDay