27.8.2018

Castrén & Snellman ryhtyy hyvittämään lentomatkojensa päästöhaittoja

Castrén & Snellman kompensoi lentomatkoistansa aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä edelläkävijöiden joukossa.

Kansainväliset toimeksiannot edellyttävät juristeja matkustamaan maailmalla. Siksi Castrén & Snellman hillitsee hiilijalanjälkeänsä tukemalla WWF:n suosittelemia Gold Standard -sertifioituja ympäristöhankkeita lentokilometriensä päästöjä vastaavalla summalla. Suurin vaikutus toimiston hiilijalanjäljen pienentämiseen on kuitenkin sillä, että asiakastyössä toimisto suosii etäteknologioiden käyttöä aina kun se on mahdollista.

– Liiketoimintamme ja verkostomme ovat kansainvälisiä, joten matkustaminen on oleellinen osa työtämme. Yksi keino, jolla voimme kompensoida lentopäästöjämme, on tukea esimerkiksi puhtaan energian tai metsittymisen hankkeita. Toivomme, että myös muut yritykset ryhtyvät tekoihin, joilla voimme pienentää yhteistä hiilijalanjälkeämme, kannustaa toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.

Toistaiseksi hyvin harva suomalaisyritys hyvittää lentopäästöjänsä. Ympäristövastuu kuuluu vahvasti Castrén & Snellmanin arvoihin.

Castrén & Snellman on WWF Green Office -verkoston ensimmäinen asianajotoimisto vuodesta 2009 lähtien. Toimistomme on myös yritysvastuuverkosto FIBSin sekä Climate Leadership Councilin jäsen.

Lue lisää toimiston yritysvastuusta.

Lisätietoja antaa:
Sakari Lukinmaa