28.9.2022

Castrén & Snellman mukana valmistelemassa Simmons & Simmonsin puhtaan energian työkalua

Samaan aikaan, kun uusiutuvan energian kysyntä kasvaa, uusiutuvaa energiaa koskeva sääntely lisääntyy ja monimutkaistuu. Tämä tuottaa usein haasteita yrityksille, jotka haluavat kehittää puhtaan energian infrastruktuuria tai investoida siihen.

Kansainvälisen yhteistyökumppanimme Simmons & Simmonsin ylläpitämä Clean Energy Tool -verkkoalusta tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa uusiutuvaa energiaa koskevasta sääntelystä. Mukana on tietoa yli 45 maasta, ja uutta tietoa lisätään joka kuukausi. Paikalliset huippuasiantuntijat kehittävät ja päivittävät sisältöä jatkuvasti yli 60 maassa. Clean Energy Tool -alustalla uusiutuvaa energiaa koskeva sääntely on esitetty maittain yhdenmukaisesti niin, että eri maiden kansallista sääntelyä on helppo vertailla. Työkalu palvelee erityisesti uusiutuvan energian hankkeisiin osallistuvia päätöksentekijöitä.

Castrén & Snellman on koonnut Clean Energy Tool ‑työkaluun Suomea koskevan aineiston. Osakkaamme ja Energia-palvelumme vetäjä Miika Pinomaa veti aineiston koonnutta energia- ja ympäristöjuristien tiimiä. Tiimiin kuului muun muassa counsel Heidi Malmberg. Kuuntele, mitä energia-asiantuntijamme Miika Pinomaa kertoo puhtaasta energiasta Simmons & Simmonsin podcastissa.

Lisätietoja työkalusta on Clean Energy Tool ‑sivustolla, missä voit myös katsoa esittelyn tai aloittaa ilmaisen kokeilun.