7.6.2016

Castrén & Snellman ja Silta yhteistyöhön

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy ja HR- ja palkkapalvelun asiantuntija Silta Oy ovat aloittaneet uudenlaisen yhteistyön koskien työoikeudellisia palveluita. Yhteistyön ansiosta Sillan asiakas voi nyt kääntyä sen puoleen myös kaikissa työoikeudellisissa asioissa ja saa kaikki tarvitsemansa työsuhde- ja työlainsäädäntöön liittyvät palvelut yhden, tutun kanavan kautta.

Uudesta työoikeuspalvelusta asiakas saa muun muassa neuvoja, miten ratkaista erilaisia tulkintakysymyksiä ja miten toimia haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Palvelusta asiakas voi myös varmistaa, miten yrityksen lakisääteiset velvoitteet työsuhdeasioissa toteutuvat. Palvelu sisältää:

Palvelua Suomen johtavilta yrityksiltä

Castrén & Snellman on suomalainen asianajotoimisto, jonka työoikeuteen erikoistuneiden lakimiesten tiimi on maan suurin. Se hallitsee kaikki työsuhdejuridiikan osa-alueet.

Silta puolestaan on Suomen johtava henkilöstön ja palkkapalveluiden asiantuntija, jonka osaaminen, kokemus ja toimitusvarmuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.

Sillalla on vankka työelämän tuntemus ja osaaminen noin 90:stä työehtosopimuksesta. Kun siihen yhdistetään Castrén & Snellmanin lakimiesten laaja kokemus työoikeudesta, kumppanuus mahdollistaa erinomaisen tuen sekä asiakkaan päivittäiseen työsuhdeneuvontaan että laajempiin työoikeudellisiin kysymyksiin.

Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen kertoo tuoreesta kumppanuudesta:

”Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Haluamme ennakkoluulottomasti rakentaa uudenlaisia ekosysteemejä, joilla voimme helpottaa yritysten arkea ja samalla haastaa omaa ajatteluamme. Jaamme Sillan kanssa samankaltaisen arvomaailman, joten Silta on meille mainio kumppani uudenlaisten palveluiden innovointiin.

Sillan toimitusjohtaja Tatu Tulokas on samoilla linjoilla:

”Olemme kovin innoissamme uudesta kumppanuudesta, jonka ansiosta voimme olla entistä kokonaisvaltaisempi business partner asiakkaallemme. Asiakkaamme ovat kaivanneet laajempaa palvelua myös tiettyjen työlainsäädännöllisten asioiden tulkinnassa sekä kattavaa tukea muutostilanteisiin. Muun muassa näihin tarpeisiin voimme yhteistyön myötä vastata. Nyt julkistettava kumppanuus on osa uutta strategiaamme, jonka keskiössä on erinomainen asiakaskokemus ja palvelun tarjoaminen ”ihmiseltä ihmiselle”.

Lisätietoja:
Castrén & Snellman
Pauliina Tenhunen
pauliina.tenhunen@castren.fi
puh. 020 7765 406

Silta Oy
Tatu Tulokas
tatu.tulokas@silta.fi
puh. 050 393 5073

 

Castrén & Snellman

Castrén & Snellman perustettiin kesän kynnyksellä vuonna 1888. Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on kasvanut yli 250 hengen asianajotoimisto, jonka ovet avautuvat Helsingin, Moskovan ja Pietarin kautta kaikkialle maailmaan. Nyt tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Castrén & Snellmanin liikevaihto oli noin 42 miljoona euroa tilikaudella 2/2015-1/2016.

Silta Oy

Silta on johtava henkilöstön ja palkkapalvelun asiantuntija. Asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme ja toimintatapaamme kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, operatiivisen HR:n tukemisessa sekä henkilöstön hyvinvoinnin parantamisessa. Sillan liikevaihto oli noin 21 miljoonaa euroa vuonna 2015. Yrityksemme palveluksessa on 270 henkilöä.