15.2.2021

Asiakkaat arvioivat seitsemän palveluamme Suomen parhaiksi – Työoikeustiimimme nousi ykkössijalle

Suomen suurimmat asianajopalveluiden ostajat arvioivat juridisen osaamisemme ja palvelumme laadun korkealle tänään ilmestyneessä Prospera Tier 1 Law Firm Review 2021 -tutkimuksessa.

Juuri julkaistussa kyselytutkimuksessa asiakkaat arvioivat seitsemän palveluamme Suomen parhaiksi. Iloksemme työoikeuspalvelumme nousi tänä vuonna ykkössijalle. Best Legal Competence -kokonaisarvioinnissa pidimme asemamme Suomen toiseksi parhaana toimistona. Kaikkiaan yksitoista palveluamme arvioitiin markkinoiden parhaaksi tai toiseksi parhaaksi omalla oikeudenalallaan.

”Meille on tärkeää kuunnella asiakkaittemme odotuksia, ja palaute on meille arvokasta. Kiitän lämpimästi kaikkia tutkimukseen vastanneita asiakkaita”, sanoo toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa.  

Asiakkaat arvioivat Castrén & Snellmanin Suomen parhaaksi asianajotoimistoksi seuraavilla osaamisalueilla:

Vahvuutena palveluhenkisyys, henkilökohtaiset suhteet ja kyky toimittaa suuria hankkeita

Asiakkaat näkivät erityisinä vahvuuksinamme asiantuntijoidemme palveluhenkisyyden ja tavoitettavuuden sekä tiimiemme kyvyn toimittaa suuria projekteja. Myös Castrén & Snellmanin vahva brändi ja juristien hyvät henkilökohtaiset suhteet asiakkaidemme kanssa nousivat toimistomme vahvuuksiksi.

”Tutkimus antaa meille arvokasta tietoa asiakkaidemme muuttuvista tarpeista. Olemme toimineet saamamme palautteen pohjalta ja kehittäneet palveluamme eteenpäin. Nyt saamamme tulokset osoittavat, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, mutta aina voimme parantaa”, toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa toteaa.

Prospera Tier 1 Law Firm Review -tutkimus tehdään vuosittain. Sen kohderyhmänä ovat Suomen suurimmat juridisten palveluiden ostajat. Kyselyyn vastasi tänä vuonna yhteensä 285 yritystä. Tutkimuksessa haastatellaan yritysten lakiasiainjohtajia, lakimiehiä sekä muuta yritysjohtoa. Tutkimuksen toteutti tutkimusyritys Kantar Sifo 21.10.2020–20.1.2021.