20.9.2018

Andreas Slotte ekonomistiksi Castrén & Snellmanille

Andreas SlotteCastrén & Snellman on palkannut ekonomisti Andreas Slotten avustamaan asiakkaitaan erityisesti kilpailuoikeuden kysymyksissä, riidoissa ja yrityskaupoissa. Andreas on aiemmin toiminut muun muassa taloustieteen konsultointiyritys RBB Economicsissa Tukholmassa. Castrén & Snellmanilla hän työskentelee juristiemme rinnalla toimeksiannoissa, joissa vaaditaan juridiikan ja taloustieteen yhdistämistä.

”Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on yksi liikejuristin tärkeimmistä tehtävistä. Monimutkaistuvassa maailmassa tehtävä edellyttää myös muuta kuin juridiikan osaamista. Andreas tuo ekonomistina asiantuntijatiimeihimme arvokasta osaamista”, toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa toteaa.

Andreas Slotte on kokenut ekonomisti, joka on työskennellyt pitkään taloustieteellisenä neuvonantajana ja tutkijana. Hän on perehtynyt teknologisiin innovaatioihin ja niiden hyödyntämiseen yritysasiakkaiden palvelemisessa.

Taloustieteen asiantuntijoita tarvitaan liikejuridiikan aloista erityisesti kilpailuoikeudessa, jossa markkinoiden ja markkinavaikutusten analyysi on keskeistä. Sama pätee yritysjärjestelyihin. Ekonomistin osaamisesta on hyötyä myös vahingonkorvauskanteissa ja muissa liike-elämän riita-asioissa.