Nuorempi harjoittelija

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille nuoremmaksi harjoittelijaksi – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Aloita menestystarinasi meillä

Tarjoamme loistavan työympäristön uraansa aloitteleville oikeustieteen opiskelijoille. Meillä pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Nuoremmat harjoittelijat avustavat toimistomme juristeja ja muuta henkilökuntaa monipuolisissa ja vaihtelevissa toimistotehtävissä. Nuorempana harjoittelijana pääset esimerkiksi asioimaan virastoissa ja asiakkaillamme, avustamaan asiakastilaisuuksien järjestelyissä ja huolehtimaan toimistorutiineista.

Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi kokonaispalvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. Kannustamme jokaista jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, tiimihenkeä ja ennen kaikkea avointa ja energistä otetta työhön. Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Miten haen?

Lue lisää harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan! Voit hakea kevään, kesän ja/tai syksyn 2021 harjoittelujaksolle.

Haku syksyllä 2020 alkavalle jaksolle on päättynyt.

Hakuaika tammikuussa 2021 alkavalle jaksolle päättyy syyskuun alussa 2020, toukokuussa 2021 alkavalle jaksolle marras-joulukuussa 2020 ja syyskuussa 2021 alkavalle jaksolle maaliskuussa 2021. Ilmoitamme tarkat ajankohdat noin kuukautta ennen hakuajan päättymistä.

Liitä hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Hakemuksen jättämisen jälkeen saat kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme osan hakijoista rekrytointipäiviin Helsingin toimistollemme pian hakuajan päättymisen jälkeen. Huom! Mikäli et voi osallistua rekrytointipäiväämme, se ei ole este hakemiselle. Järjestämme tarvittaessa korvaavia yksilöhaastatteluja (tarvittaessa videoyhteyden kautta).

Lisätietoja harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat HR-koordinaattori Elina Kytömaalta (020 7765 237 tai elina.kytomaa@castren.fi).

Odotamme innolla hakemustasi!

 

 

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä hakemuslomake ja kerro meille itsestäsi. Lue, miten käsittelemme työnhakijatietoja.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja käytämme tarvittaessa videohaastattelua saadaksemme sinusta tarkemman kuvan. Videohaastattelussa vastaat muutamaan sinulle sähköpostitse toimitettuun videokysymykseen. Videoiden tekemiseen saat aikaa noin 2–4 vuorokautta.

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun toimistollemme. Haastatteluun osallistuvat rekrytoiva esimies, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastatteluaikaa sovittaessa. Haastattelukierroksia voi olla useita.

Jos haet vakituista työpaikkaa, sinut kutsutaan Mercuri Urvalin soveltuvuusarvioon osana rekrytointiprosessia. Mercuri Urval on pitkäaikainen kumppanimme, jonka arvio täydentää ja syventää haastattelutietoa. Lisäksi saat linkin sähköiseen englannin yleiskielen tasotestiin, jonka tulos huomioidaan valintaprosessissa.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakulomake tilapäisesti pois käytöstä