Castrén & Snellmanin mission mukaan meillä on kipinä ja taito auttaa asiakkaitamme nopeasti muuttuvassa maailmassa.  Jos tämä kuvaa myös sinun tavoitteitasi työelämässä, miksi aikailisit – lähetä meille hakemuksesi!

Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä, mutkaton ja vahvasti arvojohdettu asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa kehittymismahdollisuuksia niin juristeille kuin liiketoiminnan palveluissakin toimiville osaajille. Arvostamme jokaisen työpanosta ja kannustamme kaikkia jatkuvaan itsensä haastamiseen ja kehittämiseen. Tiimiemme esimiehet tukevat tiimiläisiään oppimisessa ja työn merkityksen luomisessa ja auttavat ja näyttävät esimerkkiä innovoinnissa ja verkostoitumisessa.

Juristeille takaamme loistavan mahdollisuuden kehittyä oman erikoisalansa trusted advisor -rooliin. Osaamista kartuttavat mielenkiintoiset asiakkaat ja juridisesti haastavat toimeksiannot, joita vetävät kokeneet huippuosaajat. Tarjoamme myös hyvät koulutusmahdollisuudet talon sisällä ja ulkopuolella.

Liiketoiminnan palveluiden tehtävänä on tukea juristeja vapauttamalla heidän aikaansa asiakkaidemme auttamiseen ja kehittää toimistoamme yhdessä juristien kanssa. Pienissä ja tehokkaissa tiimeissä jokainen pääsee hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistaan.

Lisätietoja antaa Essi Järvinen.

Lue lisää, miten käsittelemme työnhakijan tietoja.

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä hakemuslomake ja kerro meille itsestäsi. Lue, miten käsittelemme työnhakijatietoja.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja käytämme tarvittaessa videohaastattelua saadaksemme sinusta tarkemman kuvan. Videohaastattelussa vastaat muutamaan sinulle sähköpostitse toimitettuun videokysymykseen. Videoiden tekemiseen saat aikaa noin 2–4 vuorokautta.

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun toimistollemme. Haastatteluun osallistuvat rekrytoiva esimies, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastatteluaikaa sovittaessa. Haastattelukierroksia voi olla useita.

Jos haet vakituista työpaikkaa, sinut kutsutaan Mercuri Urvalin soveltuvuusarvioon osana rekrytointiprosessia. Mercuri Urval on pitkäaikainen kumppanimme, jonka arvio täydentää ja syventää haastattelutietoa. Lisäksi saat linkin sähköiseen englannin yleiskielen tasotestiin, jonka tulos huomioidaan valintaprosessissa.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hae nyt