Minna Miettinen

Legal Project Manager

Aloitin Castrén & Snellmanilla Legal Project Managerina maaliskuussa 2022. Toimenkuvani ytimessä on yritysjärjestelyihin liittyvien toimeksiantojen resursointi, jonka tavoitteena on töiden mahdollisimman tasainen jakautuminen. Olen osaltani rakentamassa sujuvuutta, läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta projekteihin niin, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia toimeksiantoja ja paremman palvelukokemuksen.

Olen kerryttänyt projektinjohtoasiantuntijuuttani erityisesti markkinoinnin parissa. Työskentelin reilut 7 vuotta helsinkiläisessä one stop shop -mainostoimistossa, jossa vastasin projektipäällikkönä niin suomalaisista kuin kansainvälisistäkin asiakkuuksista. Toimin samaan aikaan sekä asiakasrajapinnassa että suunnittelun, tuotannon ja mediatiimin koordinoinnissa ja sparraamisessa, projektien budjetoinnissa ja laskutuksessa sekä pidemmän aikavälin mainonnan suunnittelussa yhdessä muun tiimin kanssa. Asiakkuuteni edustivat monenlaisia toimialoja, kuten pankkisektoria, kosmetiikka-alaa ja rakennusteollisuutta sekä ajoneuvojen maahantuontia ja puutarha-alaa.

Sytyn erityisesti kehityshenkisestä työstä. Haluan työni tulosten näkyvän sekä yksilö- että tiimitasolla ja luonnollisesti myös asiakastyytyväisyyden parantumisena.

Olen perhevapaalla.