Mari Kröger

viestinnän asiantuntija

Työskentelen Castrén & Snellmanilla viestinnän asiantuntijana, ja vastaan viestinnän ja markkinoinnin tiimissä erityisesti ulkoisesta viestinnästä, mediasuhteista ja sisällöntuotannosta. Työskentelen siis erilaisten tekstien kanssa niiden ideoijana, tuottajana ja kommentoijana. Pidän langat käsissäni myös viestinnän strategisen suunnittelun osalta ja etsin ratkaisuja siihen, miten juristimme ja muut asiantuntijamme voisivat saada entistä paremmin osaamisensa esiin ja osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Viestinnässä minua kiehtovat erityisesti vuorovaikutus ja uudet keskustelut, sillä niissä piilee aina mahdollisuus muuttaa maailmaa. Haluankin omalla työlläni edistää Castrén & Snellmanin edelläkävijyyttä niin omalla alallaan kuin yrityssektorilla ja yhteiskunnan muovaajana laajemminkin.

Aiempi työtaustani on pitänyt sisällään paljon viestintää ja vaikuttamista: olen työskennellyt asiantuntija- ja johtotehtävissä järjestösektorilla, pari vuotta eduskunnassa ja viimeisimmäksi konsulttina viestintätoimistossa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri suomen kieli pääaineena.