Laura Paukku

Business Development Specialist

Työskentelen Castrén & Snellmanilla Business Development Specialistina. Vastuulleni kuuluu sekä rakentaa että kehittää strategisia asiakkuuksia kaupallisesti yhdessä liiketoimintamme kanssa, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tämän lisäksi vastuulleni kuuluu toimiston yhteisten toimintamallien, asiakasdatan hyödyntämisen ja niihin liittyvien työkalujen kehittäminen. Pidän huolta, että käytännöt ja työkalut toimivat arjessa ja parantavat asiakkaidemme palvelukokemusta.

Ennen Castrén & Snellmania olen työskennellyt eri toimialoilla, kuten vähittäiskaupassa, konsultointiyrityksessä, maahantuontiorganisaatiossa ja Suomen suurimmassa finanssiryhmässä. Minulla on vahva myynti- ja kehittämistausta eri rooleista, ja innostun valtavasti myynnin maailmasta, prosessien kehittämisestä ja muutosjohtamisesta. Olen saanut kunnian työskennellä merkittävien ja laadukkaiden brändien parissa, ja siksi olenkin iloinen päästessäni mukaan myös Castrén & Snellmanin tarinaan.

Koulutukseltani olen FM (englannin kieli) ja tradenomi YAMK (liiketoiminnan kehittäminen).

Vapaa-ajalla harrastan painonnostoa, uintia, murhien ratkaisemista (kirjat ja tv), älypelejä ja kahden kissan hemmottelua.