Jonna Vainikainen

Business Process Manager

Olen ollut cassulainen jo 16 vuoden ajan, ja asianajomaailmasta minulle on kertynyt kokemusta kaiken kaikkiaan reilusti yli 20 vuotta. Vuosien varrella työtehtäväni ovat olleet moninaisia, ja ne ovat muuttuneet toimiston kehityksen mukana. Kokemus erilaisista tehtävistä ja ymmärrys toimiston tarjoamista palveluista onkin etu kehittämistyössä.

Business Process Managerina vastaan liiketoiminnan prosesseista ja master data -tietojen hallinnasta ja osallistun tiiviisti liiketoiminnan kehittämiseen. Parasta työssäni on saada kehittää toimintaamme niin, että asiakkaidemme asiakaskokemus paranee ja työkavereiden työn tekeminen helpottuu. Kipinän sytyttää myös työn monipuolisuus ja se, että saan oppia jatkuvasti uutta ja jakaa osaamistani eteenpäin muun muassa kouluttamalla henkilökuntaa. Persoonaltani olen järjestelmällinen ongelmanratkaisija, jolla on useimmiten hymy huulilla ja jalat tiukasti maassa.

Vaikka elämä on monesti kiireistä niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin, pyrin löytämään aikaa uuden oppimiselle. Muutama vuosi sitten suoritin johtamisen erikoisammattitutkinnon ja valmentajan ammattitutkinnon sekä viime vuonna valmennuksen erikoisammattitutkinnon. Pidän mielenkiintoisena sitä, miten voin hyödyntää urheiluvalmennuksen oppeja yritysmaailmassa.

Toimin toimiston ulkopuolella sekä aikuisten että lasten ja nuorten itsepuolustusvalmentajana. Luonto ja etenkin vedenalainen maailma ovat lähellä sydäntäni. Lomani vietän useimmiten laitesukelluksen parissa, ja pyrinkin yhdistämään parhaassa tapauksessa molemmat rakkaat elämäntapaharrastukseni.