Heli Tiimo

Catering-koordinaattori

Asiakaspalvelu on ollut lähellä sydäntäni lapsesta asti, ja onnekseni olenkin saanut tehdä pitkän ja monipuolisen uran sen parissa. Suurimman osan työvuosistani olen viihtynyt ravintola-alalla, mutta olen myös työskennellyt myyntiedustajana, HR-konsulttina sekä catering-tuottajana.

Vuosienkaan jälkeen hymy ei ole hyytynyt vaan nautin työstäni, jossa saan tuottaa palveluja asiakkaille herkullisen ruoan ja unohtumattomien elämysten muodossa.

Castrén & Snellman tarjoaa työympäristön, josta olen haaveillut jo kauan. Täällä pääsen toteuttamaan urani aikana oppimiani tietoja ja taitoja sekä käyttämään päivittäin mielikuvitusta, seikkailumieltä ja luovuutta. Työskentelen seitsenhenkisessä kokouspalvelutiimissämme innovatiivisten ja iloisten kollegoiden kanssa. Yhdessä huolehdimme siitä, että kaikilla meillä vierailevilla jää hymy huulille ja hyvä maku suuhun.

Vastuullani ovat päivittäisten kokoustarjoilujen lisäksi iltatilaisuudet sekä tapahtumien suunnittelu markkinointitiimin apuna. Mielestäni onnistunut asiakaspalvelutilanne on aito ja odotukset ylittävä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten hyvässä seurassa joko kaupungin hulinassa kulinaristisia elämyksiä etsien tai luonnonhelmassa rauhoittuen. Rakastan myös matkustelua ja musiikkia.