16.4.2019

Wärtsilä – Sijoitus Soletair Poweriin

Neuvoimme Wärtsilää sen sijoittaessa Soletair Poweriin. Soletair Power Oy on suomalainen power-to-X-alan startup-yritys. Sijoitus on osa Wärtsilän jatkuvaa pyrkimystä investoida tulevaisuuteen, jossa käytetään sataprosenttisesti uusiutuvaa energiaa.

Soletair Power on kehittänyt ainutlaatuisen ratkaisun, joka parantaa sisäilman laatua poistamalla ilmasta hiilidioksidia ja muuttamalla sen synteettiseksi uusiutuvaksi polttoaineeksi. Soletair Powerin konsepti on tärkeä askel kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava älykkään teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin, data-analytiikkaan ja kokonaishyötysuhteeseen. Vuonna 2018 Wärtsilän liikevaihto oli yhteensä 5,2 miljardia euroa ja sen palveluksessa oli noin 19 000 työntekijää. Yhtiöllä on noin 200 toimipaikkaa yli 80 maassa ympäri maailmaa. Wärtsilä on listattu Helsingin pörssiin.