18.6.2021

Solwers – Listautuminen First Northiin

Avustimme Solwers Oyj:tä ja pääjärjestäjänä toiminutta UB Securitiesia Solwersin listautuessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Yleisö-, instituutio- ja henkilöstöannista koostunut listautumisanti ylimerkittiin. Yhtiö sai listautumisannista noin 9 miljoonan euron bruttovarat. Solwersin osakkeenomistajien kokonaismäärä nousi listautumisannissa yli viiteentuhanteen.

”Listautumisantimme onnistui hienosti, ja varat tukevat meitä tulevassa kasvussa. Tavoitteenamme on luoda osakkeenomistajillemme lisäarvoa olemalla paras kumppani uusien elinympäristöjen luovassa ja kestävässä suunnittelussa. Toivotan uudet osakkeenomistajat lämpimästi mukaan yhteistyöhön!” hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas kommentoi.

Kaupankäynti osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla 18.6.2021.

Solwers on kasvuhakuinen, yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä suunnittelevien asiantuntijayritysten muodostama konserni. Solwers tarjoaa monipuolisia suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita 19 operatiivisen yhtiönsä kautta työllistäen yli 400 alansa arvostettua ammattilaista.