2.6.2021

Netum Group – Listautuminen First Northiin

Avustimme Netum Group Oyj:tä ja pääjärjestäjänä toiminutta Evli Pankki Oyj:tä Netum Groupin listautuessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Yleisö-, instituutio- ja henkilöstöannista koostunut listautumisanti ylimerkittiin kokonaisuudessaan 7,4-kertaisesti. Yhtiö saa listautumisannista 8,0 miljoonan euron bruttovarat.

”Annin myötä saimme Netumin omistajiksi merkittäviä suomalaisia instituutiosijoittajia sekä ilahduttavan suuren määrän yksityissijoittajia. Olen erityisen ylpeä siitä, että myös henkilöstömme osallistui antiin aktiivisesti. Tämä on jälleen uusi osoitus henkilöstömme vahvasta sitoutumisesta. Kiitän kaikkia listautumisantiin osallistuneita ja toivotan uudet osakkeenomistajat tervetulleiksi mukaan luomaan vastuullista ja turvallista digitaalista muutosta,” sanoo Netumin toimitusjohtaja Matti Mujunen.

Kaupankäynti osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla 2.6.2021.

Netum Group Oyj on IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 17,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee yli 160 henkilöä Suomessa.