8.6.2021

Merus Power – Listautuminen First Northiin

Avustimme Merus Power Oyj:tä ja pääjärjestäjänä toiminutta Alexander Corporate Finance Oy:tä Merus Powerin listautuessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle Helsingin pörssiin.

Yleisö-, instituutio- ja henkilöstöannista koostunut listautumisanti ylimerkittiin selvästi. Yhtiö sai listautumisannista noin 12 miljoonan euron bruttovarat ja noin 8 000 uutta osakkeenomistajaa.

Osakeannilla kerätyt varat tukevat Merus Powerin kasvustrategian toteuttamista.

”Uskomme vahvasti, että uusiutuvat energialähteet ja sähkön laatu nousevat energiamarkkinoiden murroksen myötä yhä merkittävämpään rooliin kokonaisenergiatuotannosta. Edistämme teknologiaosaamisellamme globaalia murrosta kohti kestäviä energiamuotoja ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta, ja saamamme palautteen pohjalta myös sijoittajat kokevat roolimme tässä energiamarkkinoiden murroksessa tärkeäksi”, Merus Power Oyj:n toimitusjohtaja Kari Tuomala kertoo.

Kaupankäynti osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla 8.6.2021.

Merus Power Oyj on vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö, joka hyödyntää kestävän energian murrosta. Merus Power suunnittelee ja tuottaa innovatiivisia sähkötekniikan ratkaisuja, kuten sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita uusiutuvan energian ja teollisuuden tarpeisiin. Yhtiön skaalautuva teknologia mahdollistaa uusiutuvan energian kasvun sähköverkoissa ja parantaa yhteiskunnan energiatehokuutta.