28.1.2016

Evonik Venture Capital – Sijoitus suomalaiseen Synoste-kasvuyritykseen

Avustimme Evonik Venture Capitalia sen sijoittaessa suomalaiseen Synoste-kasvuyritykseen. Evonik Venture Capital on pääomasijoitusyhtiö, joka kuuluu maailman johtaviin erikoiskemikaaliyrityksiin lukeutuvaan Evonik Industries AG -yhtiöön.

Synoste on suomalainen lääkintälaiteyritys, joka kehittää uuden sukupolven potilasystävällisiä implantteja luuston epämuodostumien hoitoon. Synosten kehittämä teknologia tarjoaa pohjan lukuisiin pitkien ja lyhyiden luiden, selkärangan luiden ja kallon ja kasvojen luiden sovelluksiin, jotka tarjoavat ratkaisuja miljoonille potilaille ja heidän perheilleen ympäri maailmaa.

Evonik Venture Capital tekee keskipitkän aikavälin sijoituksia start up -yrityksiin ja riskipääomarahastoihin eri puolilla maailmaa. Sen sijoitusten kokonaisarvo on 100 miljoonaa euroa. Yhtiö on strateginen sijoittaja, joka tekee aktiivista yhteistyötä portfolioyhtiöidensä kanssa auttamalla niitä toteuttamaan Evonikin avointa innovaatiostrategiaa ja hyödyntämään Evonikin vahvuuksia portfolioyhtiöiden kasvun edistämiseksi.