10.11.2021

Bilot – Motley Agencyn osakekannan osto

Avustimme Bilot Oyj:tä sen ostaessa digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen keskittyvän suunnittelutoimisto Motley Agency Oy:n koko osakekannan. Kauppahinta maksettiin pääosin Bilotin osakkeilla. Ostolla Bilot vahvistaa asemaansa markkinoilla kokonaisvaltaisena digitaalisen liiketoiminnan ja kaupankäynnin kehittäjänä ja kokonaistoimittajana.

”Motleyn ostaminen on looginen askel määrätietoisella kasvupolullamme maailmanluokan digitaalisten liiketoimintaratkaisujen kokonaistoimittajaksi. Tällä kaupalla täydennämme tarjoamaamme digitaalisten strategioiden suunnittelulla sekä vahvistamme osaamistamme verkkokauppojen käyttökokemuksen muotoilun ja koodaamisen saralla”, Bilotin toimitusjohtaja Ville Himberg kommentoi.

Motley on vuonna 2015 perustettu suomalainen yritys, jolla on noin 40 työntekijää. Motleyn liikevaihto oli noin 4,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin 0,2 miljoonaa euroa tilikaudella 2020. Tilikaudella 2019 liikevaihto oli noin 4,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin 0,45 miljoonaa euroa.