7.2.2022

The Legal 500 ja Castrén & Snellman Global Green Guide -yhteistyöhön

The Legal 500 -julkaisun uusi Global Green Guide -sarja nostaa esiin eri puolilla maailmaa toimivia asianajotoimistoja, jotka tekevät työtä vihreän siirtymän eteen. 

Sarjassa tutustutaan ilmastonmuutoksen torjumiseen ja vastuullisuuteen liittyvään työhön, jota toimistot tekevät asiakkailleen, ja esittelee samalla toimistojen omia sisäisiä parhaita käytäntöjä ja hankkeita.

Sarjan ensimmäisessä osassa EMEA Green Guidessa on mukana keskeisiä toimijoita eri puolilta Eurooppaa, Lähi-itää ja Afrikkaa. 

”Yhä useammat yritykset lisäävät muodikkaaksi muodostuneen ESG-lyhenteen käytäntöihinsä, mutta jotkut niistä todella ryhtyvät sanoista tekoihin. Olemme erittäin ilahtuneita siitä, että voimme aloittaa tämän alueellisen yhteistyön Castrén & Snellmanin kanssa, joka onvastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä ja kuuluu Suomen johtaviin täyden palvelun liikejuridiikan asianajotoimistoihin. Pääsemme perehtymään syvällisemmin siihen, miten oikeudellisten palveluiden tarjoajat toteuttavat vastuullisuustyötä ja vastuullisuusstrategioita EMEA-alueella”, sanoo The Legal 500 Global Green Guide -sarjan toimittaja Anna Baubock.

Castrén & Snellman on tunnettu uraauurtavasta vastuullisuustyöstään. Toimiston pitkäaikainen sitoutuminen vastuullisuuteen sekä asiakastyössä että työnantajana sai tunnustusta viime vuonna, kun toimisto nimettiin vuoden pohjoismaiseksi asianajotoimistoksi Lawyer European Awards -palkintogaalassa.

”Olemme iloisia alkavasta Global Green Guide -yhteistyöstä The Legal 500 -julkaisun kanssa. Asianajajina pystymme parhaiten vaikuttamaan vastuullisuusasioihin neuvomalla asiakkaitamme vihreässä siirtymässä ja ESG-asioita koskevissa kysymyksissä heidän omassa liiketoiminnassaan. Jotta onnistumme siinä, meidän täytyy ymmärtää millaisia vastuullisuusvaatimuksia asiakkaisiimme kohdistetaan sekä sisäisesti että ulkoapäin. The Legal 500 -julkaisulla on vakiintunut hyvä maine ja laadukkaat resurssit, joten se on ihanteellinen yhteistyökumppani tukemaan vihreää siirtymää asianajoalalla”, sanoo C&S:n osakas ja Head of Sustainability Anna Kuusniemi-Laine.

Seuraavien 12 kuukauden aikana The Legal 500 ja Castrén & Snellman järjestävät sarjan tapahtumia ja virtuaalisia keskusteluja, joissa ne tarjoavat in-house-juristeille foorumin parhaiden käytäntöjen jakamiselle. 

Anna Baubock, toimittaja, The Legal 500 Global Green Guide
anna.baubock@legal500.com

Anna Kuusniemi-Laine, osakas, Head of Sustainability, Castrén & Snellman,
+358 20 7765 423

anna.kuusniemi-laine@castren.fi

The Legal 500 on markkinoiden johtava juridisen tiedon julkaisija. Se on analysoinut eri puolilla maailmaa sijaitsevien asianajotoimistojen osaamista jo yli 33 vuoden ajan. Yli 150 maata käsittävä The Legal 500 on kattavin hakemisto asianajotoimistoille, oikeudellisen alan rekrytoijille, lakiasiainjohtajille, in-house-tiimeille ja oikeudellisten palveluiden tarjoajille. Kattavaa tutkimusohjelmaa tarkistetaan ja päivitetään joka vuosi, jotta The Legal 500 antaa mahdollisimman ajantasaisen kuvan maailmanlaajuisista asianajopalveluiden markkinoista.

Castrén & Snellman on Suomen johtava täyden palvelun asianajotoimisto, joka neuvoo asiakkaita vaativissa liikejuridiikan toimeksiannoissa niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla. Vuonna 1888 perustettu C&S on Suomen vanhin ja yksi suurimmista: asiakkaiden menestyksen myötä toimisto on kasvanut yli 280 hengen asianajotoimistoksi, jonka ovet avautuvat Helsingistä kaikkialle maailmaan. Castrén & Snellman auttaa asiakkaitaan rakentamaan kestäviä menestystarinoita.