21.2.2014

The Lawyer -lehti palkitsi Castrén & Snellmanin vuoden pohjoismaisena asianajotoimistona

Asianajoalan arvostetuimpiin lehtiin lukeutuva brittiläinen The Lawyer on valinnut Castrén & Snellmanin vuoden pohjoismaiseksi asianajotoimistoksi European Awards -palkintogaalassaan. Ehdolla Nordics-kategoriassa olivat myös Hannes Snellman, Roschier, Magnusson MAQS Law Firm sekä viime vuoden voittaja Schjødt. Lontoossa 20. helmikuuta pidetyssä gaalassa jaettiin yhteensä 25 palkintoa eurooppalaisille toimistoille. Vuoden eurooppalaiseksi asianajotoimistoksi valittiin Egorov Puginsky Afanasiev & Partners.

”Tämä on huikea kunnianosoitus Castrén & Snellmanille. Toimistomme on nyt paremmassa vireessä kuin koko 126-vuotisen historiamme aikana. Olemme panostaneet voimakkaasti toimistomme kehitykseen ja strategiaan viime vuosina, ja tämä palkinto on osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita”, toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen iloitsee.

The Lawyer -lehden mukaan Castrén & Snellman erottui muista ehdokkaista esimerkiksi investoimalla strategiatyöhön, projektinjohtamiseen sekä osoittamalla sitoutumista tasa-arvokysymyksiin.  Voittajat valitsi paneeli, johon kuuluu mm. brittiläisten asianajotoimistojen toimitusjohtajia ja monikansallisten yritysten lakiasiainjohtajia.

Lue lisää palkinnosta ja Castrén & Snellmanin voittoperusteista The Lawyerin sivuilta.