30.9.2022

Sanna Husu on Vuoden asianajoassistentti

Castrén & Snellmanin supervising legal assistant Sanna Husu on valittu Vuoden asianajoassistentiksi. Palkinnon saajan valitsee Suomen Asianajajaliitto.

Sanna aloitti toimistollamme assistenttiharjoittelijana syksyllä 2017, ja harjoittelun jälkeen hänet vakinaistettiin legal assistant -tehtävään. Sanna työskentelee parhaillaan Työoikeus-palvelun assistenttina sekä tiiminvetäjän sijaisena.

”Olen kiitollinen saamastani tunnustuksesta! Assistenttina työskentely tällä alalla on vaativaa, mutta se on myös palkitsevaa, kun saa työskennellä ammattitaitoisten juristien tukena asiakkaiden haastavissa toimeksiannoissa ja jakaa yhdessä myös onnistumisen ilon. On kunnia saada tällainen tunnustus tehdystä työstä”, Sanna sanoo.

Työyhteisössämme Sanna tunnetaan helposti lähestyttävänä ja empaattisena kollegana sekä timantinkovana osaajana. Kollegat kuvailevat Sannaa muun muassa aktiiviseksi ja monessa mukana olevaksi kollegaksi, joka kehittää toimistoamme jatkuvasti eteenpäin.

”Sanna on uskomaton kollega, joka ylittää odotukset ja tuntuu olevan askeleen edellä pyyntöjäsi. Hän on luotettava ja tehokas asianajajan työpari, jonka rinnalla työssä onnistumisen mahdollisuudet on turvattu”, kollegat kehuvat.

Asianajotoimistopäivä on perinteinen Suomen Asianajajaliiton järjestämä valtakunnallinen ja vuosittainen koulutuspäivä, joka järjestetään kaikille asianajotoimistoissa työskenteleville, jotka toimivat muissa kuin juristin tehtävissä. Koulutuspäivän perinteisiin kuuluu Vuoden asianajoassistentin palkitseminen.

Lämpimät onnittelut, Sanna!