2.10.2018

Samuli Tarkiainen counsel-lakimieheksi Kansainvälinen rakentaminen ja projektit -palveluumme

Samuli Tarkiainen aloitti Castrén & Snellmanin counsel-lakimiehenä 1.10. Hän työskentelee Kansainvälinen rakentaminen ja projektit- ja Energia-palveluissamme. Samulilla on laaja kokemus teollisuuden hankkeista ja sopimuksista sekä yrityskaupoista ja rakennejärjestelyistä erityisesti energiateollisuudessa ja finanssisektorilla.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Samulin riveihimme. Samuli vahvistaa entisestään Castrén & Snellmanin energiapraktiikkaa. Hänen kokemuksensa auttaa meitä tarjoamaan energiasektorin yrityksille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät toimistomme eri palvelut, kuten yritysjärjestelyt, governance- ja compliance-asiat, rakennejärjestelyt ja ulkoistaminen”, kertoo osakkaamme Uwe Uusitalo, Kansainvälinen rakentaminen ja projektit -palvelun vetäjä.

Samuli Tarkiainen ja Uwe Uusitalo

Samuli toimii asiakkaidemme strategisena neuvonantajana energia- ja infrastruktuurihankkeissa, kuten greenfield- ja brownfield-investoinneissa, yhteisyrityksissä, elinkaarihankkeissa ja konsortioiden asioissa. Hänen osaamisalaansa kuuluvat myös hankinta-, toimitus-, kumppanuus- ja osakassopimukset. Perinteisen energiantuotannon ja yhteistuotannon lisäksi Samuli on ollut mukana monenlaisissa uusiutuvan energian hankkeissa, joihin kuuluvat aurinko-, tuuli-, aalto-, ja vesivoima, biomassa, biopolttoaineet, geoterminen energia ja kiertotaloushankkeet.

Ennen Castrén & Snellmanille tuloaan Samuli työskenteli asianajotoimisto Roschierissa ja yrityslakimiehenä Fortumissa.