11.1.2022

Pia Ek jatkaa Suomen urheilun eettisen keskuksen puheenjohtajana

Tags

Suomen urheilun eettinen keskus (SUEK) päätti syyskokouksessaan 8.12.2021, että Pia Ek jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Castrén & Snellmanin osakas Pia Ek on toiminut SUEKin puheenjohtajana vuodesta 2019.

”SUEKilla on pitkä historia urheilun vastuullisuustyössä, niin antidopingtoiminnan, kilpailumanipulaation, katsomoturvallisuuden kuin muidenkin eettisten kysymysten osalta. Olen kiitollinen SUEKin jäsenille heidän osoittamastaan luottamuksesta, jotta voin omalta osaltani jatkaa myötävaikuttamista reilun pelin ja puhtaan urheilun puolesta.”  Pia kertoo.

Pia on tehnyt asianajajana töitä sekä urheiluoikeuden että teknologian parissa yli kaksikymmentä vuotta. Uransa aikana hän on työskennellyt laajasti erilaisten urheilutoimijoiden kanssa avustaen muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä urheilujärjestöjä, huippujoukkueita, mediayhtiöitä sekä urheilusponsoreita. Pia on myös Urheilun oikeusturvalautakunnan pitkäaikainen jäsen ja sen varapuheenjohtaja. Hän on toiminut myös SUEKia edeltäneen Suomen Antidopingtoimikunta ADT:n hallituksen jäsenenä.

Lue lisää SUEKin tiedotteesta.