18.10.2017

Haasteemme Euroopan suurimmassa hackathon-tapahtumassa Junctionissa—hae mukaan 22.10. mennessä

Oikeusteknologia on nousussa. Etsimme kehittäjiä, suunnittelijoita ja teknologiasuuntautuneita juristeja ja oikeustieteen opiskelijoita auttamaan meitä uudistamaan asiakkaiden ja asianajotoimistojen kanssakäymistä. Käy osoitteessa https://hackjunction.com/challenges/449 ja hae mukaan Euroopan suurimman hackathon-tapahtuman Junctionin ensimmäiseen oikeusteknologiatrackiin. Kun haet mukaan, kirjoita SECRET CODE -kenttään teksti ”LEGAL TECH”.

Haluamme olla inhimillistä ja digitaalista kanssakäymistä saumattomasti yhdistävien asianajopalvelujen edelläkävijä. Palvelumme peruskivinä toimivat arvomme ja missiomme, joka on auttaa asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa. Auta meitä määrittelemään, miten seuraava juristisukupolvi tulee työskentelemään asiakkaidensa kanssa ja miten tulevaisuuden asiakkaat tulevat käyttämään asianajopalveluita.

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa määritelleet kolme esimerkkitehtävää:

Voit vaihtoehtoisesti valita jonkin muun konkreettisen ongelman ratkaistavaksi tavalla, joka määrittelee uudelleen, tehostaa tai parantaa asiakkaan kokemusta ja asianajopalveluiden käyttöä.

Etsimme koko ajan uusia tapoja parantaa palveluitamme. Auta meitä ja hakkereitamme Junctionissa jakamalla ajatuksiasi alla tai lähettämällä ne suoraan lempijuristillesi tai meille.

Heikki Ilvessalo
Pia Ek