27.3.2019

C&S hyvittää lentomatkojensa päästöjä tukemalla metsitysohjelmaa Panamassa ja tehokkaampien liesien hankintaa Ruandassa

Castrén & Snellman kompensoi lentomatkoistansa aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä tukemalla WWF:n suosittelemia Gold Standard -sertifioituja ympäristöhankkeita. Tänä vuonna toimisto tukee metsitysohjelmaa Panamassa ja tehokkaampien liesien hankintaa Ruandassa. Tehokkaammat liedet vähentävät polttopuiden hakkuita ja vähentävät sisätilojen savuhaittoja, joista kärsivät myös perheiden lapset. Tehokkaammat liedet helpottavat myös naisten arkea Ruandassa.

Suurin vaikutus toimiston hiilijalanjäljen pienentämiseen on kuitenkin sillä, että asiakastyössä toimisto suosii etäteknologioiden käyttöä aina kun se on mahdollista.

Toistaiseksi harva suomalaisyritys hyvittää lentopäästöjään. Castrén & Snellman toivoo, että myös muut yritykset ryhtyvät tekoihin, joilla pienennetään hiilijalanjälkeä. Toimisto kannustaa kaikkia osallistumaan WWF:n Earth Hour -ilmastotapahtumaan 30.3. klo 20.30 sammuttamalla valot tunniksi – tai pidemmäksikin aikaa.

Castrén & Snellman on WWF Green Office -verkoston ensimmäinen asianajotoimisto vuodesta 2009 lähtien. Ympäristövastuu kuuluu vahvasti toimiston arvoihin. C&S on myös yritysvastuuverkosto FIBSin, Climate Leadership Councilin, Finsifin ja Eselan jäsen.

Lue lisää toimiston yritysvastuusta.