12.12.2023

Castrén & Snellmanin joululahjoitus tukee humanitääristä työtä Ukrainassa

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on ravistellut ja järkyttänyt koko Eurooppaa ja sen perusarvoja. Asianajajina tehtävämme on puolustaa oikeusvaltioperiaatetta, jonka ydintä ovat oikeudenmukaisuus, rauha, turvallisuus, vakaus ja ihmisoikeudet. Nämä ovat kiistattomia ja meitä kaikkia koskevia arvoja, ja Ukrainan tapahtumat ovat ristiriidassa kaikkien näiden kanssa.

Euroopan ja maailman tilanne on yhä rauhaton. Kohdennamme perinteisen joulunajan lahjoituksemme Ukrainaan pro bono -kumppanimme SPR:n kautta. Lahjoitusten avulla SPR muun muassa lähettää Ukrainaan avustustyöntekijöitä ja materiaaliapua ja auttaa Suomeen saapuvia pakolaisia.

Työmme pro bono -kumppaneidemme kanssa on ympärivuotista

UN Global Compact -yritysvastuuverkoston jäsenenä olemme sitoutuneet sen ohjaaviin periaatteisiin, kuten ihmisoikeuksien kunnioittamiseen ja suojelemiseen.

Teemme pro bono -työtä pakolaisten ja maahanmuuttajien sekä heikossa asemassa olevien lasten, nuorten, naisten, seksuaalivähemmistöjen edustajien, vammaisten ja muiden syrjintää kohtaavien vähemmistöjen hyväksi.

Neljä pro bono -kumppaniamme – Pakolaisneuvonta, Suomen Olympiakomitea, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja Punaisen Ristin Nuorten turvatalo – ovat valikoituneet näiden periaatteiden myötä.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2024!