27.10.2010

Castrén & Snellman Suomen paras kesätyönantaja 2010

Castrén & Snellman on voittanut Suomen paras kesätyönantaja 2010 -palkinnon. Voittajan valitsi Akavan opiskelijavaltuuskunnan raati, jonka puheenjohtajana toimi työministeri Anni Sinnemäki. Castrén & Snellman on ensimmäinen voittaja, joka toimii liikejuridiikan alalla.

Voittaja valittiin kesätyöntekijöiden ja kesätyönantajien jättämien ehdotusten joukosta. Raati painotti ratkaisuissaan opiskelijoille tarjottavan kesätyön suunnitelmallisuutta ja laadukkuutta.

Castrén & Snellman sai kiitosta muun muassa yksilölähtöisestä ja joustavasta graduohjelmastaan, johon kesätyöntekijöillä on mahdollisuus hakea. Voittaja tarjoaa kesätyöntekijöille erittäin monipuolisen ja huolellisen perehdytyksen sekä hyvät olosuhteet työn tekemiseen. Kokeneempien työntekijöiden tuki innosti kesätyöntekijöitä ja sitoutti heidät työpaikkaan. Lisäksi työympäristössä huomioitiin kesätyön sisällöllinen yhteys opintoihin. Muista juridiikan alan yrityksistä Castrén & Snellmanin erotti se, että toimistolla pystyy yleensä tekemään työt sovitun ajan puitteissa ja opiskelijalle maksetaan jokaisesta tehdystä työtunnista.

Castrén & Snellmanin henkilöstöpäällikkö Outi Ruohola iloitsee toimiston saamasta tunnuksesta:

– Tuottava tasapaino on yksi arvoistamme. Työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että jokainen ”cassulainen” voi pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana kaikissa elämäntilanteissa. Tänään voimme olla erittäin iloisia siitä, että myös nuoret lupaukset ovat sisäistäneet Cassun hengen ja kokevat toimistomme hyvänä ja haasteita tarjoavana työpaikkana!

Suomen paras kesätyönantaja -palkinto on jaettu vuodesta 2008 lähtien. Sekä korkeakouluopiskelijat että työnantajat voivat tehdä ehdotuksia Suomen paras kesätyönantaja -tunnustuksen saajaksi.