15.1.2016

Castrén & Snellman ehdolle 2016 MPF Awards -kilpailussa Best Strategic Leadership -kategoriassa

Toimistomme on ehdolla Managing Partners’ Forumin (MPF) Best Strategic Leadership -palkinnon saajaksi. Pääsimme ehdolle pelillistetyllä strategiaviestintäkonseptilla, jonka suunnittelimme itse. MPF Awards on maailmanlaajuisesti ainut kilpailu, jossa keskitytään palkitsemaan johdon panostuksia asiantuntijayritysten strategiaan, johtamiseen, asiakaskokemukseen ja vastuulliseen yritystoimintaan liittyen.

Palkinnoillaan MPF antaa tunnustusta eri alojen parhaiten johdetuiksi arvioiduille asiantuntijayrityksille ja kannustaa muita ottamaan niistä mallia. Castrén & Snellman oli kategoriassaan ainut ehdolle päässyt suomalaisyritys. Muut ehdokkaat Best Strategic Leadership -palkinnon saajaksi ovat:


Voittajat julistetaan MPF Awardsien palkintotilaisuudessa, joka järjestetään Lontoossa keskiviikkoiltana 9. maaliskuuta 2015. Edellisvuonna olimme ehdolla Best Managed National Firm -palkinnon saajaksi.

MPF on riippumaton asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on edistää tehokkaampaa ja ammattimaisempaa johtamista ja tiimityötä asiantuntijayrityksissä eri puolilla maailmaa.

Lue lisää MPF Awards -kilpailusta (englanniksi).

Annamme mielellämme lisätietoja konseptistamme ja jaamme kokemuksiamme pelillistämisestä viestintäkeinona.

 

Lisätietoja:
Heikki Ilvessalo

MPF Awards 2016