Avoin hakemus

Luo menestystarinasi meillä
 
Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri?
Tule meille rakentamaan kestäviä menestystarinoita!
 
Innostutko haasteista ja niiden ratkaisemisesta yhdessä? Työskentelytapamme perustuu yhdessä tekemiseen. Arvostamme jokaisen työpanosta ja intoa tuoda osaamisensa osaksi asiakkaille tarjoamaamme kokonaispalvelua.
 
Haluatko kehittyä alasi huippuosaajaksi? Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen. Kehitymme yhteisönä toisiamme tukien. Kartutat osaamistasi mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa kokeneiden huippuosaajiemme kanssa ja osallistut säännöllisesti erilaisiin koulutuksiin.
 
Arvostatko työnantajan vastuullisuutta ja työyhteisön yhteisiä arvoja? Vastuullisuus on meille tärkeää. Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisemme, laadun tai ympäristön kustannuksella. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä.
 
Meillä voit olla rohkeasti oma itsesi. Erilaiset vahvuudet tekevät meistä yhdessä taitavampia. Tässä kuitenkin muutamia ominaisuuksia, joita arvostamme:
 
• Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja huolellinen.
• Pidät ongelmanratkaisusta ja osaat ajatella tuttujen urien ulkopuolelta.
• Jaat kanssamme samat arvot ja vaalit osaltasi hyvää tiimihenkeä.
• Vastuullisuus on sinulle tärkeää ja tahdot panostaa kanssamme parempaan huomiseen.
 
Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!
 
Lisätietoja uramahdollisuuksistamme saat Talent Specialist Riitta Vuorenvirralta.
 
Lue tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme työnhakijan tietoja.
 
Tutustu meihin ja lue lisää arvoistamme ja asiakastarinoistamme.

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä hakemuslomake ja kerro meille itsestäsi. Lue, miten käsittelemme työnhakijatietoja.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja käytämme tarvittaessa videohaastattelua saadaksemme sinusta tarkemman kuvan. Videohaastattelussa vastaat muutamaan sinulle sähköpostitse toimitettuun videokysymykseen. Videoiden tekemiseen saat aikaa noin 2–4 vuorokautta.

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun toimistollemme. Haastatteluun osallistuvat rekrytoiva esimies, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastatteluaikaa sovittaessa. Haastattelukierroksia voi olla useita.

Jos haet vakituista työpaikkaa, sinut kutsutaan Mercuri Urvalin soveltuvuusarvioon osana rekrytointiprosessia. Mercuri Urval on pitkäaikainen kumppanimme, jonka arvio täydentää ja syventää haastattelutietoa. Lisäksi saat linkin sähköiseen englannin yleiskielen tasotestiin, jonka tulos huomioidaan valintaprosessissa.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hae Nyt