Tule meille tekemään kestäviä menestystarinoita.

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi kokonaispalvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. Kannustamme jokaista jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.

Työntekijöidemme osaamista kartuttavat mielenkiintoiset asiakkaat ja haastavat toimeksiannot, joita vetävät aina kokeneet huippuosaajat. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen sekä ylläpidämme työn iloa esimerkiksi tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamalla erilaisia yhteisiä hyvinvointi- ja virkistystapahtumia.

Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lisätietoja antaa Riitta Vuorenvirta

Lue lisää, miten käsittelemme työnhakijan tietoja.

Tutustu meihin tarkemmin

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Lue lisää.