Sirpa Hartikainen

Financial Specialist

Financial Specialistina palvelen taloustiimimme ulkoisia ja sisäisiä asiakkaita luottamuksellisesti, tarkasti ja ystävällisesti. Olen päivittäin yhteydessä kulu- ja laskutusasioissa paitsi talon omaan henkilöstöön myös toimittajiimme ja asiakkaisiimme. On suuri ilo kohdata työpäivän aikana useita eri ihmisiä, osaa kasvokkain ja osaa sähköisesti. Toivon tämän ilon välittyvän myös toiselle osapuolelle.

Kuuden hengen taloustiimimme vastaa Castrén & Snellmanin koko taloushallinnosta. Omaan vastuualueeseeni kuuluvat osto-, kulu- ja matkalaskujen käsittely ja laskutus. Päivittäisten rutiinitöiden lisäksi työpäiväni sisältävät kiireisiä ja välillä yllättäviäkin tehtäviä. Tällöin on isona apuna muu taloustiimimme, jonka tukeen ja osaamiseen voi aina luottaa.

Hain keväällä 2014 Castrén & Snellmanille töihin yrityksen arvojen takia: näihin samoihin arvoihin myös minä uskon ja koen ne omakseni. On ollut hienoa päästä osaksi Cassun henkeä, olla yksi uusi ketju yrityksemme pitkässä historiassa, tutustua upeisiin ja ystävällisiin ihmisiin sekä tehdä työtä yhdessä asiakkaidemme hyväksi.

Valmistuin liiketalouden tradenomiksi vuonna 2007 ja tietojenkäsittelyn tradenomiksi vuonna 2020. Ennen tätä työpaikkaa olen työskennellyt taloushallinnossa VTT:llä, SOK Palveluässässä sekä Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co Oy:ssä. Työkokemusta minulta löytyy myös asiakaspalvelutehtävistä ja teollisuudesta.