16.05.2024

Avoin hakemus

Luo menestystarinasi Castrén & Snellmanilla

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule meille rakentamaan kestäviä menestystarinoita!

Asiakkaidemme menestyksen mahdollistaminen ja oikeusturvasta huolehtiminen ovat olemassaolomme perusta. Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla.

Erottuvan reseptimme aineksia ovat mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset. Tuomme haastaviin tilanteisiin kansainvälisesti tunnustettua osaamista, kirkasta ajattelua ja ratkaisukeskeiset asiantuntijat.

Toimintaamme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä. Arvostamme jokaisen työpanosta ja kykyä tuoda osaamisensa osaksi asiakkaille tarjoamaamme palvelua.

Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen. Kehitymme yhteisönä toisiamme tukien. Kartutat osaamistasi mielenkiintoisten toimeksiantojen ja projektien parissa kokeneiden huippuosaajiemme kanssa ja osallistut säännöllisesti erilaisiin koulutuksiin.

Meillä voit olla rohkeasti oma itsesi. Erilaiset vahvuudet tekevät meistä yhdessä taitavampia. Tässä muutamia ominaisuuksia, joita arvostamme:

  • Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja huolellinen.
  • Pidät ongelmanratkaisusta ja osaat ajatella tuttujen urien ulkopuolelta.
  • Jaat kanssamme yhteiset arvot ja ylläpidät osaltasi erinomaista tiimihenkeämme.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lisätietoja uramahdollisuuksistamme saat HR Business Partner Riitta Vuorenvirralta.

Säilytämme hakemustasi 12 kuukautta ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä avautuu kokemustasi vastaavia tehtäviä. Lue tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme työnhakijatietoja.